۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی در یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟
سرخط خبرها

واکنش محیط زیست به شایعات درباره کشتار سگ‌های ولگرد | ۵۰ سگ معدوم شده

  • کد خبر: ۱۱۸۹۱۸
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
  • ۳
واکنش محیط زیست به شایعات درباره کشتار سگ‌های ولگرد | ۵۰ سگ معدوم شده
در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر کشتار ۱۷۰۰ سگ ولگرد در گندگ دماوند، سرپرست اداره محیط زیست شهرستان دماوند ضمن تکذیب این ادعا، در عین حال گفت که حدود ۵۰ سگ‌ بیمار و غیرمفید متعلق به مرکز دفن پسماند کشته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نقی میرزاکریمی کشتار ۱۷۰۰ سگ در پناهگاه سگ واقع در «گندک» دماوند را تکذیب کرد و اظهارکرد: اصلا امکان کشتار این تعداد سگ به یکباره وجود ندارد. کشتار سگ‌ها مانند برخی دیگر موضوعات بزرگ نمایی شده چراکه هیچ آسیبی به سگ‌های عقیم شده و واکسن‌زده که داخل پناهگاه گندک نگهداری می‌شوند، نرسیده است و سگ‌های کشته شده متعلق به این پناهگاه نبودند.

میرزاکریمی درباره سگ‌های کشته شده توضیح داد: این سگ‌ها متعلق به مرکز دفن پسماند در حوالی پناهگاه گندک بودند که بیماری‌های آن‌ها براساس گزارش‌هایی که دامپزشکی، شبکه بهداشت، محیط زیست و تمام دستگاه‌های متولی به ستاد کنترل جمعیت سگ ولگرد شهرستان ارسال کردند، تایید شده‌ است.

وی درباره نحوه کشته شدن این سگ‌ها اظهارکرد: این سگ‌ها با سلاح گرم کشته نشده‌اند. براساس دستورالعمل کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد مصوب سال ۸۷، سگ‌های ولگرد باید جمع‌آوری و به مرکز و پناهگاه‌های مجاز انتقال داده شوند. در مراکز عقیم‌سازی، واکسینه و بیماری‌هایشان کنترل شود و در صورتی که متقاضی داشته باشند، سگ‌ها را با شناسنامه، شرایط خاص و اخذ تعهد به عدم رهاسازی در شهر و طبیعت به افراد متقاضی برای نگهداری واگذار می‌کنند. در غیر این صورت سگ‌های غیرمفید و بیمار به روش مرگ با ترحم حذف شوند.

میرزاکریمی به حامیان محیط زیست و حیوانات اشاره کرد و توضیح داد: متاسفانه برخی افراد تحت عنوان حامیان محیط زیست و حیوانات بدون برخورداری از مجوز برای فعالیت در قالب سازمان‌های مردم‌نهاد، به صورت غیرقانونی افکار خود را به جامعه تحمیل می‌کنند و اقدامات مالی در این زمینه انجام می‌دهند تا مدیریت مجموعه سگ‌ها را به دست بگیرند و حاضر نیستند که بدون دریافت پول حامی حیات وحش باشند. با «شلوغ بازی» و «اقدامات رسانه‌ای» و تبلیغات اجازه اجرای دستورالعمل را برای سگ‌های غیرمفید نمی‌دهند. کار به جایی رسیده است که مردم و شهروندان هر روز به علت مزاحمت سگ‌های ولگرد به ادارات بهداشت، دامپزشکی، محیط زیست، فرمانداری و مسئولان شهرستان‌ها اعتراض شدید و گلایه  می‌کنند.

سرپرست اداره محیط زیست شهرستان دماوند تعداد سگ‌های کشته شده را کمتر از ۵۰ سگ تخمین زد و افزود: کل سگ‌های آن منطقه به ۱۷۰۰ سگ نمی‌رسد و تعداد سگ‌های موجود در پناهگاه نیز حدود ۴۰۰ قلاده است.

وی تنها راه معدوم کردن سگ‌ها را اجرای دستورالعمل مصوب سال ۸۷ دانست و افزود: وقتی حامیان سگ‌ها در برابر اجرای این دستورالعمل مقاومت می‌کنند باعث افزایش تعداد سگ های بیمار و پراکنده شدن آن‌ها در سطح شهر می‌شوند که در نهایت باعث سلب آسایش و امنیت مردم می‌شوند و این موضوع را تبدیل به یک معضل می‌کند.

میرزاکریمی با گلایه از فحاشی برخی افراد در فضای مجازی گفت: با خبرسازی و اعلام کذب این موضوع که محیط‌ زیست و میرزاکریمی دستور کشتار را صادر کرده باعث فحاشی مردم در پیج‌های ایسنتاگرامی می‌شوند. ما هیچ وقت دستور این کشتار راصادر نکردیم و تنها سگ‌های غیرمفید را باید طبق دستورالعمل حذف کنیم که سال‌ها این اتفاق نیفتاده است.

وی افزود: اتفاق دیروز را تایید نمی‌کنم اما به هر حال تصمیمی گرفته شده است. دقیق اطلاعی ندارم اما ممکن است به روش مرگ با ترحم کشته شده باشند. زنده‌گیری سگ‌های بیمار در مرکز دفن پسماند آسان نیست بنابراین تحت شرایط خاص مجبور به انجام اقدامی مشابه هستیم.

وی محیط زیست را یکی از اعضای کمیته‌های تصمیم‌ گیرنده دانست و درباره وظیفه آن گفت: محیط زیست وظیفه جمع‌آوری سگ‌های ولگرد، مرگ با ترحم، تشخیص مفید و غیر مفید بودن آن‌ها را ندارد بلکه تنها معضلات زیست‌محیطی را که برای شهروندان ایجاد می‌کنند و مشکلات بهداشتی و بیمارهای مشترک بین حیوان و انسان و خطراتی که برای جامعه دارند را در کمیته اعلام می‌کنیم.  درباره کشته شدن سگ‌ها در دماوند نیز ما نظر خود را به کمیته داده بودیم.

میرزاکریمی در ادامه اظهار کرد: حذف سگ‌های بیمار و غیر مفید باید در کل کشور اتفاق بیفتد. مشکل ما عدم انجام دستورالعمل است و با افزایش تعداد سگ‌های بیمار مجبور به حذف آن‌ها به روش دیگری می‌شویم.

سرپرست اداره محیط زیست شهرستان دماوند درباره عکس‌العمل و اقدام محیط زیست نسبت به کشتار سگ‌ها گفت: ما هیچ اقدامی نمی‌کنیم چراکه کلیه امور جانوران وحشی مربوط به سازمان محیط زیست است و چون این حیوان اهلی است ما اجازه ورود نداریم.

میرزاکریمی تاکید کرد: کشتار تعداد زیادی سگ با گلوله امکان پذیر نیست چون سگ‌ها به محض شنیدن صدای گلوله قرار می‌کنند. با این حال کشتار سگ‌ها به این شکل نادرست است و باید بپذیریم افرادی بعضا غیر منطقی و غیرعلمی به این موضوعات ورود می کنند  و دیگر افراد را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
0
1
بیشرف حداقل همه سگها رو جمع میکردی که معلوم نشه گلوله خورده بهشون. خون کل منطقه رو برداشته.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۶
0
1
بسیار هم خوب و عالی
ممنونم از مأموران امنیت
خداوند اجر و پادششان دهد
تعداد سگ های وحشی ولگرد گزنده خیلی داشت زیاد می‌شد. بچه هایی هم مظلومانه تکه پاره شدند
لتنزنر
Germany
۲۰:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۶
0
0
وحشت
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->